Arancini (italienesc. „portocale mici”) sunt un preparat de inspiratie araba, care imbina orezul, un ingredient introdus in bucataria siciliana in timpul ocupatiei arabe a insulei, cu ingrediente locale cum ar fi ragu-ul, sosul de rosii aromat si chiar o mottzarela
multe femei considera bucataria o tortura, un loc unde trebuie sa ai si placere si timp si idei.... apoi cum criza asta ne loveste pe toti in aceeasi masura.... intrebarea e:"azi ce fac de mancare"?
nimic mai simplu daca ai in casa orez,ceapa,vegeta, niste ierburi aromate(oregano,maghiran si menta... ei! vezi la ce e buna si menta?) ;)
si gata spui tu, face un pilaf..... ba sta sa-l manci tu, cititorule ca mie nu-mi place deloc:Pnu-i asa ca arata bine????
pai pilaful ala o data racit baga in el oua cam 2-3 si acum hai sa-ti vad ideea la umplutura... fa gogoloaiele si trecele prin pesmet ,dupa care le prajesti.tu le poti servi ca atare, sau cu pesto, smantana sau orice alt sos ,ce-ti trece prin bibilica:)
La multi ani!
-
Mai sunt cateva ore si este ziua mea, o zi despre mine, da, mai adaug un an
in fila vietii mele, sincer nu-mi pare rau, am primit de la viata mai mult
dec...
Acum 4 ani
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu