miercuri, 6 august 2008

si a fost ziua lu'peste


si a fost ziua lu'peste magnify
daca pe balta nu ai prins nimic, ca de fapt nici nu ai precut pe la balta. te urci in masina si ai plecat spre un supernarket unde cu siguranta vei putea cumpara..... peste ,.
dar hai s-o pornim la drum... vrum,vrum si p'aci ti drumul.
imi venea sa-mi trag palme . o data pen'ca eu fiind pe banda a doua, am depasit intrarea de la Real si a trebuit sa ma intorc la sensul giratoriu care nu e chiar asa o problema . insa acum trebuia sa gasesc locul unde puteam intoarce, pentru a intra in parcarea de la real.deci parchez,bag in viteza,trag frana de mana, scot cheile si in monentul cand vreau sa iau geanta..... fleosc. ca un traznet imi pica fisa. exact ca la un aparat de telefon daca va aduceti aminte ,alea de bagai fisa si el fiind defect se auzea un zgomot.... zrdang si cadea fisa din el.
am schimbat geanta si nu tu permis, nu acte de masina de nici o culoare nu bolentin,nu bani . . si etc,etc...... de treaba si fa cale'ntoarsa. ca p'aci ti drumu spre casa.
binladen in spate - mami !mie cald. mami! baga ceva aer conditionat.
- taci copile ca acus ajungem.
parchez in fata casei fug iau banii si toate cele necesare si vruuuumm,vruumm inapoi la Real. cati km. am facut??? cine mai stie cert este ca am luat-o pe o scurtatura si am ajuns si la raionul de peste unde toata lumea se imbulzea ca de a fost ziua lu'peste