vineri, 14 noiembrie 2008

la vache kiri


sunt anumite zile care nu-mi palc, nu le suport... si mai ales cele cand trebuie sa merg la piata. unde gaina e curca beata(adica io) fiindcadeoarecepen'ca hala de carne e rotunda....si unii chiar se dau rotunzi daca ii intrebi: cum dai vaca?nu e vaca doamna e bou...
ok atunci fi bun si taie din vitelul ala ca mi imi plac tinereii....
apoi de ciuda vi acasa si dai ciocane pana se aplatizeaza bine,bine

si tot de ciuda il dai printr-un amestec de faina cu sare si ( eu nu am avut decat maieran) dac poate era bun un peaf de chimion, sau de ce nu cimbru... si pana se'nfierbanta oloiul....
in oala care deja a'nceput sa fiarba, bagi zarzavaturi cu vegeta....lasa-le acolo si ....
fugi la tigaia care e fierbinte deja si baga carnea, frige-o frumusel pe ambele parti. ei si pana se face fiecare bucatica ia o tigara si dai bumb la tv ca astia spun stirile amiezii.... ce??? simti un miros??? si ce stai? fugi la carne....

bun daca si zarzavatul a fiert.... parerea mea e sa faci ce vrei cu el.... io??? am mixat totul,am pus o lingurita mica de mustar si una de smantana.
si daca totul a fost pus pe un pat de salata verde

apoi cu siguranta nu mai astepti invitatie la masa.

insa gata de maine e post,postul craciunului.... nu-i bai traiasca pasula si varza

2 comentarii:

Tunde spunea...

da da ... traiasca pasula si varza ... iar de craciun spitalizarea ... hi hi

Ella spunea...

Cråciun Fericit si multå sånåtate,Mårgutza dragå.Sper cå ai postit,iar acum esti pregåtitå pt. delicatesele specifice Cråciunului pe care sigur le-ai preparat.