marți, 15 aprilie 2008

o barfa la cafelutza.

nici chiar asa:)))))
The image “http://www.antena3.ro/images/articole/artid_1207832817.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
un lacat... acolo asa, mititel, care sa atraga atentia ma rog ceva de genul asta.
proprietarii saloanelor de masaj dintr-un oraş indonezian le-au cerut angajatelor sa-si puna lacat la pantalon si fustita, pentru a indica in mod clar ca sexul nu face parte din oferta.....chiar cred ca lacatul acela o sa aibe un real succes acolo .... se stie ca orice lacat are si cheita. s'apoi lacatele sunt facute pentru a fi desfacute .nu? ori toate erau prostituate in acel salon.din moment ce le-au pus lacate inseamna ca a fost ceva p'acolo, sau poate masezele s-au plans patronului ca li se fac avansuri sexuale si sa gasit aceasta metoda
The image “http://www.linkmania.ro/forums/style_emoticons/default/doh.gif” cannot be displayed, because it contains errors....... in evul mediu sotul punea sotiei ditai centura de castitate.
mai in zilele noastre cam prin anul194.....toamna....
cand sotul a plecat in armata a desenat o broscuta pe burta femeii, cu gura in jos. insa femeia nu s-a putut abtine de la sex si broscuta s-a sters de pe burta ei. belea mare cand si-a dat seama ca nu mai e broscuta acolo.... asa ca s-a pus s-o deseneze insa cu gura in sus..... cand a venit sotul acasa si a intrebat daca l-a inselat femeia a spus categoric nu. si i-a aratat burta.
-Mai femeie,femeie, eu cand am plecat am desenat broasca cu gura in jos si acum e invers, cu gura in sus cum explici tu asta????
- Dragul meu totdeauna exista o explicatie, broscuta s-a intors cu gura in sus din cauza mirosului.

no, asa ca eu raman la parerea mea.
decat sa pazesti o femeie, mai bine pazesti o turma de iepuri.
ase ca io mai bine merg sa beau o cafea.
cum vreti si voi??? ok sa curga cafeaua
The image “http://www.cafea.home.ro/poze/ceasca_negru.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.cafea.home.ro/poze/ceasca_negru.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.cafea.home.ro/poze/ceasca_negru.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.cafea.home.ro/poze/ceasca_negru.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.cafea.home.ro/poze/ceasca_negru.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.cafea.home.ro/poze/ceasca_negru.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

2 comentarii:

Iza Oana spunea...

iaca-ma-s:)))

Margareta spunea...

uelcam in mai pagi:))))
fataaaa sa fie intr-un ceas bun. no amu da sa tzuc fata. Muah