duminică, 8 martie 2009

40 de mucenici.+ 40 de pahare

Cica se zice asa ca pana pe 8 Martie au tot fost zilele femii,1Martie, Babele, 8 Martie si gata . pe 9 e ziua barbatului si se bea!Normal ca se bea, de ziua barbatului ce se mai poate face altceva....cred ca se mai poate face si altceva...depinde de barbati, dar predomina cele 40 de pahare cred io.40 de pahare dupa cei 40 de Mucenici v-ati prins nu?

cum se fac mucenicii???
iaca .se ia faina de pe unde o tineti fiecare in dulap sau camara treaba voastra se desface punga, cutia enfine dupa caz...se toarna o cantitate intr-un castron mai maricel asa...ca unu de salata....sau depinde de cantitatea dorita sau puteti lua si o oala sau o alta oala si mai mare si din ce in ce mai mare (dar aveti grije ca tre sai fierbeti, deci pt asta va trebe un recipient cu muuult mai mare, in care sa aibe loc si apa si mucenicii cand s'or umfla, ca ei se umfla!) asaaaa...mai luati un pahar de vin....unde am ramas?a fost adaugata faina in recipient se adauga apa si o ploita de sare, putina sau chiar deloc.... dupa se framanta asa un pic pana se formeaza o coca, (bunica mea zicea ca se framanta pana pica apa din grinda, tarziu de tot am inteles ca de fapt grinda era fruntea.) deci am framantat si incepem si facem opturi. nuuuu, stati asa nu de-alea fetelooor, e sarbatoare religioasa totusi.
..................................................- ..................................................- .....
ati reusit sa transformati toata coca in optulete mici,mici??...acum le lasati o tira sa se obihneasca si sa se usuce si voi intre timp...beti un pahar de vin. sau doar barbatii pot sa bea vin?
ok.punem o oala cu apa la fiert,punem si zahar in ea, dupa gust iar cand aceasta ,adica apa incepe sa faca bulbuci puteti sa aruncati mucenicii in ea, sa se fiarba. acum puneti intr-un castron mucenicii fierti cu zeama din oala si puneti peste ei, dupa gust nuca pisata cu sticla si scortisoara macinata...cu macinatoarea.
cum sunt?? v-au iesit?
ok. poate e mai usor sa cumparati de la magazin si nu uitati de vin
Nasa lui Antonio a apelat la o pitzerie......


40 de cafele si 40 de pupici impart azi

Niciun comentariu: