joi, 26 februarie 2009

pofta s'aveti !ca papa este:D

ca urmare si pentru a asigura o alimentatie cat mai variata ( asta e pentru cucerirea lu' husbandu) am sapat adanc in congelator unde stiam ca tre'sa fie ceva piept de pui. aici convietuiesc impreuna cam tot ce inseamna salata de carne.
si dupa ce mi-au inghetat degetele , si dupa ce ultima unghie mai maricica si-a dat duhul am rextras pieptutele care dupa ce ca erau doar doo ,erau si mititele.( ce sa frigi, ce sa mananci??
neavand pe cin'sa rog sa stea cu Binladen( ca husbandu e si azi la munci) lam rugat pe el (pe Binladen) sa aibe grija de el pana mami vine de la alimentara. si dipa ce m-a asigurat ca totul o sa fie ok am pornit masina si totul a durat cam 20 de minunte.asta pen'sa vanzatoarea inca mai motaia. o data trezita de vocea mea. s-a pus in miscare si...hai acasa....la bucatareala


deci am pregatit cele necesare....pieptul bine,bine ciocanit,sarat si piperat. dupa care am pus cascaval, l-am impaturit si trecem la urmatoarea bucatica.

in ulei le frigem pe toate partile frumusel....merge nu???

de pireu nu va mai spun nimic fiindcadeoarecesipen'ca asta se asorteaza .....insa fara acest sos alb jur ca nu are nici o valoare. acum daca ai doo sortimente in casa ,,,, intai si'ntai gusti... apoi in smatamna adaugi un pic de sare, piper si mustar ..mai gusti din vin , ca intre timp ai uitat ce gust are ...apoi torni juma de pahar.

e!!!! v-am convins????? nu va e foame????

Niciun comentariu: